Missä Levillä voi pulkkailla?

Levin keskustasta eturinteiden vasemmalta puolelta löydät mukavan pulkkamäen ja Lastenmaan. Pienen automatkan päästä löytyy etelärinteiden Leevilandian pulkkamäki ja Köngäkseltä Tonttulan pulkkamäki. Levillä pulkan voit ostaa Levin kahdesta marketista tai useista urheilutarvikeliikkeistä.

Lastenmaa Levin keskustassa

Lastenmaan pulkkamäki löytyy Levin keskustasta eturinteiden vasemmalta puolelta. Henkilökunta lainaa liukureita ja pulkkia lasten käyttöön. Lastenmaassa on taukotupa, jossa myös omien eväiden syönti on sallittua. Lastenmaassa on tarjolla ohjattua viikko-ohjelmaa. Lastenmaassa on loivat lastenrinteet ja mahdollisuus laskettelun opetukseen. Lähin parkkipaikka sijaitsee osoitteesta Hissitie 15.
 
Lisätietoa Lastenmaasta: https://www.levi.ski/lastenmaa
 

Ice Park Levi

Ice Park Levi tarjoaa hauskaa tekemistä kaikille lapsista aikuisiin. Snowtube mäki, jääkarting ja ilmainen bussikuljetus kaikille  päivittäin joulukuusta huhtikuuhun.
 
Lisätietoa Ice Park Levi:
 
Ice Park Levi löytyy osoitteesta Yrittäjätie 5, 99130 Srikka
 

Leevilandia Etelärinteet (South Point)

Leevilandia löytyy etelärinteiltä SouthPointin tuntumasta. Matkaa Levin keskustasta on noin 6.5 km. Paikalle pääsee kätevästi myös skibussilla.
 
Etelärinteiden Leevilandiasta löytyy mattohissi, pulkkamäki ja laskettelurinne lapsille. Tarjolla on myös pulkkia, rattikelkkoja ja liukureita yhteiskäyttöön, kota makkaranpaistoon ja iso rengasmäki. 
 
Leevilandia löytyy osoitteesta  Levin ympärystie 1037, 99130 Kittilä. 
 
Lisätietoa Etelärinteistä:  https://www.levi.ski/etelarinteet
 

Tonttulan elämyskylä

Lapsille ja lapsenmielisille Tonttulasta löytyy pulkkamäki ja pulkkia. Tonttulan pihalla on myös potkureita, joilla voi käydä pihapiirissä potkuttelemassa, potkukelkkailu on hauskaa ja myös hyvää kuntoilua.

Tonttula löytyy osoitteesta Palosaarentie 30, 99140 Köngäs.  Matkaa Levin keskustasta noin 8 km.

Lisätietoa Tonttulan elämyskylästä: https://elvesvillage.fi/ 

Pulkkailu Levillä on koko perheen harrastus

Pulkkailu on todella hauska koko perheen harrastus talvisin. Usein ajatellaan, että pulkkailu olisi vain lapsille tarkoitettua hupia. Näin ei todellakaan ole, vaan pulkkailu sopii koko perheelle. Pulkkamäessä vauhdinhuuman voivat kokea kaikki vauvasta vaariin.