Levi yöelämä

Levi yöelämä on vilkas, kuuluisa ja maineikas. Levillä after skiin jälkeen voi sujuvasti jatkaa yöelämän rientohin. Ota Levin parhaat baarit ja Levin yöelämä haltuun!

Karaokea pääsee laulamaan ja kuuntelemaan mm. Ihkussa, Walliksessa ja Narranissa.

Rentoon pubitunnelmaan houkuttelevat perinteinen Panimo ja Public house Sohva. Sohvassa voi myös pelailla lautapelejä ja seurata urheilutapahtumia teeveestä. Mikäli nälkä iskee kesken reissun, voi alakerran pizza Factorystä tilata pizzan Sohvan puolelle nautittavaksi.

Kiinnostava pubi löytyy myös Kotipizzan kulmalta, iso terassi aurinkoiselle kävelykadulle ja varsinainen pubi katutasosta alakerrassa. Nimi onkin kuvaavasti Pub Alakerta.

Kävelykadulla on myös pub Hölmölä, jonka rentoon tunnelmaan on helppo pujahtaa huokaisemaan ja nauttimaan vaikka pieni välipala, aina niin ravitsevaa perinteistä pubiruokaa.

Ruska on Levillä syyskauden aloittava sesonki. Ruskaan kuuluvat nimekkäät live-esiintyjät niin Hullu Poro Areenalla, kuin pienemmissäkin ravintoloissa. Iltapäivän ensimmäiset tanssintahdit annetaan perinteikkäässä rinneravintola Tuikussa. Tuikun tunturihumpat ovat pyörittäneet jo useamman vuosikymmenen ajan Levin matkailijoita. Tanssin pyörteitä voi jatkaa myöhemmin illalla ravintola Joikussa, jonka esiintyjälista kannattaa myös tarkistaa. Yökerhoissa on myös live-esiintyjiä sekä vierailevia DJ:tä viihdyttämässä bilekansaa. Perinteikkäiden ravintoloiden joukkoon putkahtelee ajoittain uusia kiinnostavia paikkoja, joihin kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa. 

Levin parhaimmat baarit ja yökerhot ovat yleensä täynnä, joten varaudu jonottamaan tai lähde hyvissä ajoin liikenteeseen.

Yökerhot

Bar Levi Ihku –  Levin Ihku onkin jo legenda bilettävien Levin kävijöiden joukossa ja Ihkun seinien sisään mahtuu jos jonkinlaisia tarinoita vuosien varrelta…

Hullu Poro Areena – 1700 juhlijaa vetävä Hullu Poro Areena sijaitsee aivan Levin keskustassa eturinteen juurella. Hullu Poro Areenan lavalla on vuosi toisensa jälkeen noussut kaikki Suomen huippuartistit. Monen moisia keikkabusseja voi bongata tänäkin kevään Areenan lähettyvillä aina vappuun saakka.

Ravintola Wanha Hullu Poro – Wanha Hullu Poro on yksi Hullu Poron yökerhoista Levillä. Teemailtoina tarjotaan erilaista ohjelmaa, jotka eivät jätä ketään kylmäksi. Jos äänihuulia pakottaa, voit laulaa haluamasi biisit karaokessa.

Frendi – Tyylikäs Frendi Levin keskeisimmällä paikalla. Koko kauden iltoja isännöi vaihtuvat huippu DJ:t. Jokainen ilta Frendissä on erilainen.

Joiku karaoke bar – Tanssiravintola – Täysin uusi ulkoterassi on avattu ja sisällä uudistuneen pubi-ilmeen keskellä voi karaokea laulaa myös karaokekopissa kavereitten kesken omassa rauhassa tai harjoitella ihan vain itsekseen.

Gastro K – Alakerrassa elävää musiikkia. Klubi on oikeasti aikuisten yökerho, jossa DJ nostaa tunnelman kattoon.

Narran (Restaurant, Karaoke Bar & Night Club) – Ihqu

Karaoke

Bar Levi Ihku – Suosittu karaoke

Joiku karaoke bar

Wanha Hullu Poro

WallisWallis` Levi on rento kohtaamispaikka kaikille karaoken ystäville.

Narran (Restaurant, Karaoke Bar & Night Club) 

Pubit

Bar Levi Ihku – Legenda…

Pub Sohva -Lämminhenkinen ja palveleva olutravintola Levin pääkadun varrella.

Pub Old Mates – Brittipubi Levillä

Bar Alakerta – Aurinkoinen terassi – ”Musiikki on lähellä sydäntämme. Bar Alakerta muokkautuu tunnelmalliseksi keikkatilaksi ja järjestämme keikkoja genreen katsomatta. Lisäksi joka sunnuntai on Bar Alakerran legendaariset Open Stage Jamit. Lavalle voi tulla vapaasti toteuttamaan itseään ja House Bandin sekaan voi tulla huolletta jammailemaan. Noin kerran kuussa järjestämme konemusiikkiin keskittyviä iltamia. Viikonloppuisin talon oma vai vierailevat DJ:t pitävät tunnelmaa yllä.”

Pub Hölmölä – Levin hauskin pubi. Hölmölä tarjoaa parhaat panimotuotteet ja cocktailit ja niiden seuraksi konstailematonta baariruokaa. Lautapelejä, pöytäfutis ja biljardi löytyy ilmaiseksi.

Panimo Pub & A’la Carte – ”Then we know you´ll enjoy your holiday when you´re happily talking in our pub. We show sports like ice hockey, football and Formula on TV. Sometimes Live music also available”