Vuokra- ja varausehdot

Leviloma noudattaa seuraavia varaamista ja peruuttamista koskevia ehtoja. Nämä ehdot sitovat molempia osapuolia, kun asiakas on tehnyt varauksen. Varauksen tekevän henkilön on oltava täysi-ikäinen.

VARAUS JA MAKSU

Varaus on vahvistettu virallisesti, kun 100% vuokrahinnasta. Koko vuokrahinta on maksettava kerralla, jos vuokra-aika alkaa alle 3 kuukauden kuluessa. Asiakkaalle lähetetään erillinen sähköpostiosoite, jossa ovat liitteenä maksutiedot. Jos maksua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, on vuokraajalla oikeus peruuttaa varaus ja varaus raukeaa.

PERUUTUKSET

Peruutukset on aina tehtävä kirjallisessa muodossa (esim. Sähköpostitse). Peruutuksen katsotaan tapahtuneen silloin, kun olemme vastaanottaneet peruutusilmoituksen. Annamme siitä kuittauksen ja olemme yhteydessä mahdollisten maksujen palautuksen suhteen.

Peruutusehdot vaihtelevat peruutusajan mukaan.

Jos vuokra-ajan alkuun on yli kuukausi (30 vrk) palautamme maksamanne vuokrausmaksun.

Jos vuokra-ajan alkuun on aikaa alle kuukausi  (30 vrk) palautamme 50 % maksamastanne vuokramaksusta.

LEVILOMAN OIKEUS PERUUTTAA

Jos tulee eteen ylivoimainen odottamaton este, ns. FORCE MAJEURE, voi vuokraaja perua varauksen. Asiakkaalla on tällöin oikeus täyteen vuokran palautuksen. Vuokraajalla on oikeus peruuttaa varaus myös tilanteessa, jossa maksua ei makseta ajallaan.

AVAIMET

Tieto avaimista ja avainlokeron koodi lähetetään varaajan yhteystietoihin viimeistään 3 vrk ennen varausta.

SAAPUMINEN JA LÄHTEMINEN

Asunnon luovutus vuokraajalle on saapumispäivänä klo 16.00. Lähtöaika on lähtöpäivänä klo 11.00.

TUPAKOINTI

Tupakointi on kielletty kaikissa asunnoissa sisällä. Tupakoinnin yhteydessä veloitetaan 500 € siivousmaksu.

LEMMIKIT

Lemmikkieläimet ovat sallittuja vain ennalta sovituissa poikkeustapauksissa. Lemmikkieläimet on mainittava varauksen yhteydessä. Lemmikkieläinmaksu on 30 € / oleskelu.

VAHINGOISTA

Majoitus ja sen irtaimet tarkistetaan jokaisen vuokrauksen jälkeen. Asiakkaan on korvattava Levilomalle suoraan majoitukselle tai sen irtaimistolle aiheutuneista vahingoista.