Työn alla

Kesä Levillä – Lapissa

Millainen on kesä Levillä?

Lapin kesästä ei voi puhua ilman yötöntä yötä, se on koettava itse. Levin Juhannus tarjoaa monenlaista aktiviteettia. Juhannus Levillä on unohtumaton kokemus.
Lapin kesä on lyhyt, mutta yöttömät yöt mahdollistavat kasveille ja eläimille riittävän kasvu- ja pesimäkauden. Luonnossa valon ja ympärivuorokautisen päivän havainnointi on mykistävää, kasvien nopea kasvaminen, kukkiminen, lintujen kevätmuutto, laulukonsertit sekä pesiminen, kaikki tapahtuvat ikään kuin nopeutetusti.

Kesällä Levillä voi harrastaa esimerkiksi patikointia, polkujuoksua, sauvakävelyä, pyöräilyä, ratsastusta, golffia ja melontaa. Toki kesälomalla on mukava ihan vain tulla tänne uskomattoman kauniisiin maisemiin rentoutumaan, kävellä hieman lähiympäristössä, käydä läheisissä järvissä uimassa ja rentoutua.

Kesäsesonkina majoituksen hinnat ovat edullisimpia. Voit myös kysy tarjousta vain viikonlopusta. Huomasithan, että asunnon sijainti on erinomainen välietappina esimerkiksi. Matkalla Norjaan tai pohjoisemmille vaellusreiteille.

KESÄ (1.6.-31.8.)

Keskiyön aurinko (kesä-heinäkuu)
Kuvittele päivä, joka ei ole menestymässä, aurinko pitää yön loitolla. Sitä kutsumme keskiyön aurinkoksi. Se on täydellinen aika lähteä luontoon todistamaan tätä poikkeuksellista näyttöä ja nauttimaan kesäillan viileistä mukavuuksista.

Sadonkorjuukausi (elo-syyskuu)
Kun kesä alkaa haalistua, on aika satokaudelle. Metsät ovat täynnä kypsiä marjoja ja sieniä, odottavat vain noutoa ja muuttua herkullisiksi herkkuiksi tai varastoitavaksi tulevaa talvea varten.

Lapin kesä on todella maaginen vuodenaika. Pohjoinen kesäaika voidaan jakaa kahteen osaan, Nightless Night -jakso kesä- ja heinäkuussa sekä sadonkorjuukausi elokuussa ja syyskuussa.

Yötön Yö tai Keskiyön aurinko on varmasti kokemus, jota et koskaan unohda. Lapin pitkien, valoisien yöjen aikana voi todella tuntea, kuinka luonto on lähellä sinua katsomassa aurinkoa pitämässä yötä lailla. Tunturien yläosasta löydät ainutlaatuisia paikkoja tuntea ja nähdä tämän upean luonnonilmiön.

Sadonkorjuukausi alkaa kesän alkaessa haalistua syksyksi. Metsät ovat täynnä erilaisia ​​kesäherkkuja, ja pitkä kasvukausi tuo niiden makuun erityisen täyteyden. Marjat, sienet ja perunat odottavat vain muuttumista herkullisiksi lappilaisiin ruokia. Sadonkorjuukauden alkaessa on mahdollisuus tarttua toiseen luonnon ihmeistä: pohjoisvaloihin.