Kuinka Leville?

Saapuminen Leville on helppoa. Neljä vaivatonta tapaa saapua Leville.

Levi on yksi helpoiten lentokoneelle saavutettavista matkakohteista. Junalla pääset Leville helposti, tulit sitten päivä-tai yöjunalla. Linja-auto on helppo valinta Leville tuloon, matkoja on laajasti tarjolla varsinkin talvikaudella. Levi on oivallinen kohde sinulle, joka haluat tulla omalla autollasi. Tiet ovat hyvin kunnossa pidettyjä, myös talviaikaan, joten matkanteko taittuu varmasti leppoisasti.

Kuinka Leville lentokoneella

Finnair lentää suoraan Helsingistä Kittilään talvisesongin aikaan useamman kerran päivässä ja muinakin aikoina päivittäin. Finnair ja muut lentoyhtiöt lentävät myös Rovaniemelle, josta on noin 170 kilometrin matka Leville.. Kittilän lentokenttä sijaitsee noin 15 minuutin päässä Levin lomakeskuksesta. Jokaiselta saapuvalta lennolta on lentokenttäbussiyhteys Leville, samoin jokaiselle lähtevälle lennolle.  Lentokentältä on kuljetuksia Leville ja Ylläkselle. Linja-auto lähtee matkatavaroiden toimituksen jälkeen. Voit tarkistaa bussiaikataulut täältä. Taksi maksaa Leville noin 30 euroa, Ylläsjärvelle 60 euroa ja Äkäslompolon kylään 90 euroa. Jos tarvitset lomallesi vuokra-auton, lentokentällä on myös autonvuokrausyrityksiä.

http://www.finnair.com

http://norwegian.com

http://www.tunturilinjat.fi/fi/levi-lentokenttabussi-saapuvat-lennot/

Kuinka Leville junalla

Junalla pääset Kolariin tai Rovaniemelle saakka ja sieltä bussilla perille. Voit matkustaa päivä-tai yöjunalla. Matkaa Kolarista Leville 80 km ja Rovaniemeltä 170 km. Molemmista on Leville linja-autoyhteys  junan saapumisen jälkeen. Ota huomioon myös autojuna-mahdollisuus, jolloin voit kätevästi jatkaa matkaa omalla autollasi. Helpoin tapa varata junaliput on siirtyä suoraan VR:n verkkosivuille. Rautatieasema sijaitsee Kolarin keskustassa, joka on 40 km: n päässä Äkäslompolosta, 35 km: n päässä Ylläsjärvestä ja 80 km: n päässä Levistä. Kolarin juna-asemalta löytyy bussikuljetus, joka lähtee aina, kun juna saapuu asemalle. 

http://www.vr.fi

Kuinka Leville bussilla

Bussilla matkustat mukavasti Ylläkselle ja Leville läheltä ja kaukaa. Matkahuollon verkkosivustolla voit selata aikatauluja ja ostaa lippuja matkallesi. OnniBus operoi myös uusia reittejä; Helsinki-Ylläs ja Helsinki-Levi.

http://www.matkahuolto.fi

http://www.onnibus.com

Kuinka Leville autolla

Omalla autolla matka Leville sujuu mutkattomasti. ja omien aikataulujen mukaan. Suksipaketit katolle ja matka voi alkaa!

Välipysähdyksen voi ottaa hotelliin tai ajaa perille vaikka yötä myöten, jolloin kanssamatkustajat voivat nukkua. Omalla autolla matka myös taittuu nopeammin ja pysähdykset voi suunnitella omien tarpeiden mukaan. 

Etäisyyksiä Leville:
Kittilä 25 km, Kolari 80 km, Rovaniemi 170 km, Tornio 270 km, Oulu 370 km, Kajaani 500 km, Kuopio 670 km, Vaasa 690 km, Jyväskylä 710 km, Joensuu 720 km, Tampere 850 km, Lahti 880 km, Helsinki 980 km, Turku 990 km.

https://www.liikenneturva.fi/fi/liikenteessa/hirvet-ja-muut-elaimet

Vuokra-autolla Leville