Parhaat ravintolat Levillä

Levin runsaasta ravintolatarjonnasta löytyy kaikille ja kaikkiin tilanteisiin sopivia paikkoja. Päivisin suositaan rentoja rinneravintoloita, pizza – ja hampurilaispaikkoja sekä keittolounaspaikkoja. Illalla ruokamatkan voi tehdä tasokkaisiin erikoisuuksiin keskittyneisiin ravintoloihin, kuten King Grab House, Kuura, Kiisa, Aurora sky, Gastro K.

Lappilaisen keittiön antimia tarjoavat mm. NiliPoro, Immelkartanon Riihi, Hullu Poron Ämmilä sekä K5 hotellin yhteydessä Kammi-ravintola. Pihvien ystäville sopivia kohteita ovat Pihvipirtti, Colorado sekä Stefan`s Steakhouse. Parhaat ja takuulla lappilaiset pizza nautitaan Rennassa. Takuulla hyvää pizzaa saa myös Classic Pizzasta.

Keskustan alueelta löytyy muutamia mukavia kahviloita, joissa voi käydä hengähtämässä vaikka ostosten lomassa. Kahvilatarjonnasta vastaavat sekä ketjupaikat, että paikalliset pienet yritykset.

Ravintolatarjonta vaihtelee hieman kausittain, joukossa on perinteikkäitä ja pitkään toimineita yrityksiä, sekä uusia ja kiinnostavia paikkoja. Vilkkaimman sesongin aikana on hyvä tehdä pöytävaraus etukäteen päästäkseen syömään toivomaansa ravintolaan.