After ski Levillä

Levi on suomalaisen after skin ehdoton ykköskohde.

Ravintolatarjonta on runsas ja joka kaudelle avataan uusia paikkoja.

Alla on muutama suosikkipaikka.

Iltapäivän alkuun kannattaa poiketa Rinneravintola Tuikkuun Levin huipulle. Tuikussa on ”tunturihumpat” klo 13 – 17, sisältäen vaihtelevasti live-esiintyjiä, karaokea ja hauskoja kilpailuja. Tuikussa pääsee humppaamaan niin sisätiloissa kuin isolla koko rakennuksen kiertävällä aurinkoterassilla. Aurinkoisina päiviä väkeä onkin paikalla sankoin joukoin ja tunnelma on katossa.

Alempana tunturissa Eturinteiden hissin takana on ravintola Vínkkari. Siellä after ski meno alkaa klo 16. Kevätsesonkina ulkoterassin afterin juontaa DJ. Meno on kepeän riehakasta. Pöydillä tanssiminen on suositeltavaa, mikäli jalat vielä laskemisen jälkeen kantavat. Laulu raikaa Vìnkkarista pitkälle kylään. Musiikki on suomaista poppia ja ikivihreitä renkutuksia, yhteislaulu tarttuu helposti. Vìnkkarissa on aurinkoisella kelillä jonoa, mutta menoon pääsee mukaan ulkona aidan toisella puolellakin[.

Vinkkarissa after ski ohjelma loppuu noin klo 18, sieltä voi suunnata karaokea laulamaan Ihkuun tai vaikka pub Hölmölään suunnittelemaan loppuillan ohjelmaa. Levi Areenalla on sesonkiaikana keikkailemassa nimekkäitä esiintyjiä. Perinteisestä tanssimusiikista ja live-esiintyjistä pääsee nauttimaan Levi hotellin ravintola Joikussa. Vanha Hullu Poro tarjoaa discokansalle DJ:iin johdolla iltamenoa aina pikkutunneille asti.

Work in progress