Levi kuntosali valikoima on monipuolinen

Leviltä löytyy useita kuntosaleja. Levin kuntosali tarjonnasta löydät varmasti sopivan oman mieltymykseesi. Levin kuntosalit ovat hieman eri konsepteilla ja hintaluokilla.  Voit treenata lomasi aikana monipuolisesti sekä ulko- että sisälajeja.  Suosituin Levi kuntosali on Levi Wellness Club.

Levi Wellness Clubin kuntosalit

Yhdellä kortilla kaksi kuntosalia, SPA JA BASEMENT sekä KURU YOGA.

Levi Wellness Club  järjestää myös monipuolisesti ryhmäliikunta- ja yoga tunteja.

SPA kuntosali sijaitee Levin keskustassa Levi Hotel Spa kylpylän yhteydessä. SPA-sali on monipuolinen toiminnallisen harjoittelun sali, salilta löytyy myös kalustoa painonnostoon. Salilta löytyy mm. spinning pyörä, juoksumatto, soutulaite, vapaita painoja, kahvakuulia, bokseja, palloja, rengas, köydet ja muita kuntoiluvälineitä. 

BASEMENT sijaitsee Poron Bensis asemalla muutaman kilometrin päässä Levin keskustasta. BASEMENT on iso toiminnallinen sali, josta löytyy myös kuntosalilaitteita. Sali tarjoaa erinomaiset puitteet monipuoliseen harjoitteluun, sekä Basementillä järjestetään laaja kirjo erilaisia Yoga ja ryhmäliikuntatunteja.

Levi Wellness Club tarjoaa myös apua elämänmuutokseen, uusia vinkkejä treenaamiseen, saliohjelmaa tai buustia treeneihisi. Lisätietoja, aukioloajat, hinnastot, yhteystiedot sekä ryhmäliikuntojen tuntikalenterin löydät osoitteesta: https://leviwellnessclub.fi/

Basementillä pääset suihkuun ja myös saunaan ma-pe klo 17-20. Span salilla saunaan ja suihkuun pääsee näyttämällä Levi Wellness Clubin kulkukortia tai kertakäynnin yhteydessä.

1 km kävelymatkan päässä loma-huoneistolta.

Hotelli Hullu Poron kuntosali

Hotelli Hulluporon kuntosali on monipuolinen ja hintaan sisältyy kylpy- ja saunaosasto.

Kuntosalissa on Davidin kuntosalilaitteet. Lisäksi salilta löytyy Star Track juoksumatto, kuntopyörä, spinningpyörä, soutulaite, nyrkkeilysäkki, venyttelyhuone sekä painonnostohuone.

Kuntosalin jälkeen voit rentoutua hotellin sauna- ja kylpyosastolla.

1 km kävelymatkan päässä loma-huoneistolta.

https://www.hulluporo.fi/majoitus/hotelli-hullu-poro/kuntosali/

Hotelli K5 kuntosali

Hotellin K5 kuntosali on rauhallinen ja monipuolinen sali. Sali sijaitsee K5 hotellin kellarikerroksessa.

K5 kuntosalin hinnoittelu on Levin edullisin.

Suihkutiloja tai pukuhuonetta ei ole käytettävissä. WC ja vesi piste löytyy.

1 km kävelymatkan päässä loma-huoneistolta.

https://www.k5levi.fi/

 

Aslakin liike kuntosalit Kittilässä

Aslakin liikkeen kuntosalit sijaitsevat Kittilän keskustassa – toinen liikenarikassa ja toinen Hotelli Kittilässä. Aslakin tilat ovat omiaan treenaamiseen sekä kuntosalilaitteilla että vapailla painoilla, ja toiminnallisellekin harjoittelulle on oma tilansa. Lisäksi aukioloajoista ei olla turhan tarkkoja: jäsenet pääsevät avainkortilla treenaamaan aamuhämäristä iltamyöhään.

https://aslakinliike.fi/

Arctic Fight Club Levi

Pieni kamppailulajiseura Levillä, jossa pääset harrastamaan BJJ&lukkopainia ja thai-/potkunyrkkeilyä.

https://www.facebook.com/Arcticfightclubry