Levi pyöräily

Polkupyörällä liikkuminen on loistava vaihtoehto, kun haluat nähdä Levin ympäristöä. Sopivia reittejä löytyy myös koko perheen kanssa poljettavaksi.

Pyöräilymahdollisuudet Levillä ovat monipuoliset. Pyörällä pääset talvella metsään, tuntureiden kupeeseen, Immeljärvelle tai jäätyneille lumipeitteisille soille.  Lainaamalla ilmaisen kyläpyörän, voit tutustua Levin kylään pyöräillen.

Levi maastopyöräily reittikartasta löydät lukuisia pyöräilyreittejä. Talvipyöräilyreittejä Leviltä löytyy noin 20km. Voit pyöräillä metsässä tai jäällä nauttien lumisista maisemista.

Leviltä löytyy myös nopein alamäki rata Suomessa. Levin Bike Park pyöräpuistossa on myös freeride-, dirt- ja 4cross. Rullaluistelijoille Levi tarjoaa pyöräteitä luisteltavaksi, joilla onnistuu myös rullahiihto. 

Jos haluat enemmän haastetta pyöräilyyn, voit käydä polkemassa Levin ympäri Levin ympärystien (21 km) kautta, se tarjoaa ylämäkiä ja alamäkiä kauniissa maisemissa. Vaihtoehtoisesti Ylläs-Levi maastopyöräreitti tarjoaa vielä enemmän haastetta (50 km). Ylläs-Levi reitti soveltuu kokeneille ja hyväkuntoisille, tutustu reittin huolella etukäteen, reitti on todella vaihteleva ja vaativa.

Voit vuokrata erilaisia polkupyöriä ja rullaluistimia Levin vuokraamoista.

Kartat ja reitit 

Levi maastopyöräily

Levi on maastopyöräilijälle mielenkiintoinen ja houkutteleva kohde. Talvella on tampattuna valmiita reittejä ja sulanmaan aikana toimivat latupohjat sekä kävelypolkuverkosto pyöräreitteinä. Levi tarjoaa loistavat puitteet maastopyöräilyyn, alamäkeen tai enduro pyöräilyyn. Levin alue on pullollaan opastettuja  fatbike- ja maastopyöräreittejä.

Levin ja Kittilän maastopyöräily reitit ja kartat löydät Kittilän kunnan sivuilta.

Outdoor Activen kokoamat upeimmat pyöräilyreitit Levillä ja Kittilässä. Sivuilta löydät GPX tiedostot reiteille.

Levi Bike Park

Levi Bike Park tarjoaa loistavat puitteet alamäki- tai enduropyöräilyn ystäville. Leviltä löydät eritasoisia enduro- ja alamäkireittejä aina helpoista vaativiin. 

Bike Parkin reitit kiertävät Levitunturilla. Gondoli 2000 hissillä pääset aivan ylös Levin huipulle. Levin huipulta alas laskiessa avautuvat Tunturi-Lapin maisemat. 

Levi Bike Park tarjoaa myös haastavampia ratoja kokeneemmille harrastajille.

Katso myös todella vaativa Ylläs-Levi – MTB-reitti – Leviltä Ylläkselle. 

Levin pyörävuokraamot

Levillä on lukuisia pyörävuokraamoja. Kylän keskustasta löydät suosituimmat vuokramot.