Levi Ruska - Ruska Lapissa

Levi ruska ja Lapin luonnon läheisyys on koettava paikan päällä. Syksyn väriloisto on  upea ja myös revontulia saattaa nähdä elokuun lopusta alkaen. Ruska-aikaan voi lomailla omatoimisesti tai nauttia runsaasta tapahtumien ja kulttuurin kirjosta, kuten Levin Ruskamaratonista, ohjatuista retkistä sekä museoista ja taidegallerioista.

Ruskaretkelle on mukava mennä maastopyörällä, joille on runsaasti reittejä läheisillä tuntureilla. Kävelemälläkin pääsee moniin kauniisiin paikkoihin mm. Kätkän huipulle ja sieltä ihastelemaan maisemia aina Pallakselle ja Ylläkselle asti. Tulentekopaikkoja ja laavupaikkoja on useita. Syksyllä maastosta löytää mukavasti marjoja ja sieniä.

Ruska-aika on myös suosituinta golfaikaa Levillä ja pelaamaan pääsee aamusta myöhäiseen iltaan. Raitis ja viilenevä ilma on virkistävää. Kylän palvelut ravintoloista kahviloihin ja keilahallista kylpylään takaavat rentouttavan ja ikimuistoisen loman.

Juoksusta kiinnostuneille Ruskamaraton juoksutapahtuma kisataan Levitunturin ympäristössä. Levi Ruskamaraton kilpailuviikonloppu on vilkasta aikaa Levillä, samaan aikaan järjestetään Levin ruskamarkkinat.

Tunturissa vietetyn päivän jälkeen voi piipahtaa vaikka kylpylässä tai varata hieronnan. Syyskuussa on ravintoloilla iltaisin esiintyjiä ruskamatkailijoiden viihdykkeeksi. Levi ruska-aika on vilkasta turistiaikaa.

Etsitkö Levi majoitusta? Varaa majoitus Levin keskustassa

Leviloma 27m2 Levi huoneisto 1-4 hengen saunallinen majoitus Levin keskustassa

Leviloma 21m2 Levi majoitus1-2 hengen saunallinen huoneisto Levin keskustassa

Lisätietoa: info@leviloma.com